SURE2050 event op 27 januari

24 January 22  

ONLINE SURE2050-event op 27 januari

Door nu al in te zetten op een duurzaam vastgoedbeleid en -beheer (SUstainable Real Estate), zorg je er niet enkel voor dat de waarde van het eigen gemeentelijk patrimonium behouden blijft. Je krijgt als lokaal bestuur ook meer inzichten in de investeringen die nodig zijn om de CO2-reductie- en energiebesparingsdoelstellingen voor gebouwen en technische infrastructuur in het Lokaal Energie- en Klimaatpact te bereiken. 

Door deze inzichten kan je maximaal anticiperen op financiële ondersteuning die vanuit Europa of Vlaanderen beschikbaar wordt gesteld via verschillende calls. Ook kan je beter onderbouwde beslissingen nemen en blijven je budgetten onder controle.

Een tekort aan resources of expertise? Laat dat geen struikelblok zijn om nu al het kader te creëren waarbinnen duurzaam vastgoedbeleid en -beheer verder kan worden opgezet binnen jouw gemeente. Op donderdag 27 januari tonen we je tijdens het online event (9u30- 11u30hoe je verdere stappen kan zetten in het verduurzamen van je patrimonium.

Concreet:

  • Vertellen we je de principes van strategisch vastgoedbeleid 
  • Kondigen we een award aan
  • Krijg je praktijkvoorbeelden uit de privé en overheid: hoe is een duurzaam vastgoedbeleid tegelijk goed financieel beleid en goed bestuur?

Meer details over de sprekers volgen.

Wanneer? Donderdag 27 januari, 9u30 tot 11u30
Waar? Online via deze Teams-deelnamelink


Nieuws

Lees verder 15 April 2024
Bouwsector Overheid Financing Aandag

Was het een feest? Ja, dat was het! Meer dan 130 bouwprofessionelen genoten op donderdag 21 maart in de Hasseltse Corda Campus van het inspirerende verhaal van ex-Belgian Cat Ann Wa…

Lees verder 10 April 2024
Overheid Particulier Energie

Stijgt de elektriciteitsprijs in 2025 met 23%? Als het van de Vlaamse energieregulator VREG afhangt wel. “Netbeheerder Fluvius staat voor grote investeringen in het e…

Lees verder 08 April 2024
Bouwsector Overheid Particulier Biobased Infosessie

Ontdek de mogelijkheden van bouwen met leemsteen, bio-gebaseerde en gerecupereerde bouwmaterialen. Tijdens het bouwfestival van 19 april tot en met 5 mei kan je boeiende lezingen…

Bekijk alle nieuwsberichten

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.