GEZOCHT: professionele bouwpartners

27 September 21  

Word NU een professionele bouwpartner van Dubolimburg!

De Huisdokter van Dubolimburg adviseert en begeleidt Limburgse particulieren al sinds 2005 bij de uitvoering van hun renovatie. Het huidige aanbod van Dubolimburg wordt nu in het kader van C-REAL uitgebreid met een volwaardige renovatiebegeleiding, waarbij we geïnteresseerde verbouwers toeleiden naar een geschikte uitvoerder door middel van een samenwerking met de bouwsector. 

De samenwerking met Dubolimburg heeft voor elke deelnemende/inschrijvende bouwprofessional/aannemer een aantal concrete voordelen.

  • We ontzorgen u door adviesverlening, sensibilisering, keuze van de uit te voeren maatregelen, opmaak meetstaat met raming, het aanbieden van een financieringsoplossing voor de klanten.
  • U komt terecht bij een goed geïnformeerde klant, die al overtuigd is bepaalde werken uit te voeren en ook al een financiering
  • De opmaak van de offerte wordt door Dubolimburg grondig voorbereid, zodat een plaatsbezoek niet altijd noodzakelijk
  • U boekt tijdswinst en krijgt van ons kwalitatieve leads.

HOE GAAN WE TE WERK?

  • Dubolimburg stelt een totaalbeeld van het renovatieproject op met de logische stappen, de planning en de impact wanneer bepaalde stappen in renovatie niet worden uitgevoerd.
  • Onze adviseurs brengen de wetgeving, subsidies en premies gedetailleerd in kaart, een zorg minder voor u als aannemer.
  • Onze energieadviseurs zorgen voor het plaatsbezoek met de bouwheer in het pand en nemen ook eventuele vragen van de aannemer mee in de checklist. U dient dus niet altijd ter plaatse te gaan om een offerte op te stellen.
  • U ontvangt meetstaten die het opmaken van de offerte vergemakkelijken en/of versnellen.
  • Dubolimburg zal samenwerken met een financiële partner die extra voordelen biedt:
    • Er is zekerheid dat het project effectief gefinancierd kan worden. Minder kans dus dat de offerte nergens toe leidt of dat de facturen niet betaald kunnen worden.
    • De betalingen worden tijdig uitgevoerd en er kan eventueel (indien er dure materialen moeten worden aangekocht) gewerkt worden met voorschotfacturen.
  • Dubolimburg werkt met een pool van aannemers en zal voor elk traject een maximum van 3 aannemers voorstellen aan de klant.
  • U komt als deelnemende aannemer op de website van Dubolimburg en C-REAL te staan als officiële partner.

WELKE WERKEN?

We zoeken aannemers voor een breed spectrum aan werken, waaronder isolatie (dak, zolder, plat dak, spouwmuur, buitengevel,…), hernieuwbare energie (zonnepanelen, zonneboiler, warmtepompen,…), ventilatiesystemen, sanitaire installaties, elektriciteit, vochtbehandeling, ruwbouwwerken, behandeling van betonrot etc.

De volledige lijst en alle mogelijke info over de samenwerking leest u HIER.

INTERESSE?

Vul DIT inschrijvingsformulier in en bezorg het ondertekend terug aan

Karen Smets
E: karen.smets@dubolimburg.be
P: Karen Smets, p/a Greenville, Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen.

Meer info nodig? 011-39 75 75 of karen.smets@dubolimburg.be. 


Nieuws

Lees verder 15 April 2024
Bouwsector Overheid Financing Aandag

Was het een feest? Ja, dat was het! Meer dan 130 bouwprofessionelen genoten op donderdag 21 maart in de Hasseltse Corda Campus van het inspirerende verhaal van ex-Belgian Cat Ann Wa…

Lees verder 10 April 2024
Overheid Particulier Energie

Stijgt de elektriciteitsprijs in 2025 met 23%? Als het van de Vlaamse energieregulator VREG afhangt wel. “Netbeheerder Fluvius staat voor grote investeringen in het e…

Lees verder 08 April 2024
Bouwsector Overheid Particulier Biobased Infosessie

Ontdek de mogelijkheden van bouwen met leemsteen, bio-gebaseerde en gerecupereerde bouwmaterialen. Tijdens het bouwfestival van 19 april tot en met 5 mei kan je boeiende lezingen…

Bekijk alle nieuwsberichten

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.