Webinar C-REAL op 29 maart

16 February 21  

De renovatie van oudere appartementsgebouwen is niet altijd een evidentie. De complexiteit van zowel de technische aanpassingen, de financiering van de werken als de besluitvorming met diverse eigenaars en belanghebbenden maken een gestructureerde aanpak nodig.

C-REAL (een onderzoeksproject van Dubolimburg, Onesto en provincie Limburg met de Europese steun van HORIZON 2020) ontwikkelt een geïntegreerde werkwijze waarbij technisch advies en nieuwe financieringsmethoden het renoveren van appartementsgebouwen ouder dan 40 jaar aanzienlijk vergemakkelijken, verbeteren en betaalbaar maken. In de webinars van maandag 29 maart vertellen we je graag wat C-REAL voor jou kan betekenen.

RENOVATIEBEGELEIDING?

C-REAL is op zoek naar geïnteresseerde VME’s en syndici om mee in te stappen in het project. De deelname is GRATIS en verplicht tot niets.

Wat mag je verwachten?

Gratis totaalrenovatieadvies met daarin:

  • een prioriteitenlijst en stappenplan​
  • een raming van de kosten
  • een financieringsvoorstel​ op maat
  • objectieve begeleiding bij uitvoering energiebesparende maatregelen

SCHRIJF JE IN VOOR HET WEBINAR!

In het webinar voor eigenaren, VME’s en syndici leggen we de werking van het project uit en vertellen we vooral wat wij voor jouw renovatie kunnen betekenen. Je krijgt uiteraard de kans om ook zelf vragen te stellen.

We herhalen het webinar twee keer, zodat je zelf kan kiezen welk moment voor jou het best past.

WEBINAR 1

Maandag 29 maart - 15u

WEBINAR 2

Maandag 29 maart - 18u30

Schrijf je in voor het webinar via onderstaande formulier. We sturen je daarna een link waarmee je het webinar kan volgen!


Nieuws

Lees verder 15 April 2024
Bouwsector Overheid Financing Aandag

Was het een feest? Ja, dat was het! Meer dan 130 bouwprofessionelen genoten op donderdag 21 maart in de Hasseltse Corda Campus van het inspirerende verhaal van ex-Belgian Cat Ann Wa…

Lees verder 10 April 2024
Overheid Particulier Energie

Stijgt de elektriciteitsprijs in 2025 met 23%? Als het van de Vlaamse energieregulator VREG afhangt wel. “Netbeheerder Fluvius staat voor grote investeringen in het e…

Lees verder 08 April 2024
Bouwsector Overheid Particulier Biobased Infosessie

Ontdek de mogelijkheden van bouwen met leemsteen, bio-gebaseerde en gerecupereerde bouwmaterialen. Tijdens het bouwfestival van 19 april tot en met 5 mei kan je boeiende lezingen…

Bekijk alle nieuwsberichten

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.