Studiedag PV-Vlaanderen op 16 mei

27 April 24   Bouwsector Overheid Energie Studiedag

Op donderdag 16 mei organiseert ODE PV-Vlaanderen zijn studiedag met als thema: Dalende prijzen en steun: wat zijn de opportuniteiten voor PV en opslag? De studiedag is er vooral op gericht om de weinig gekende of minder vanzelfsprekende voordelen in het daglicht te stellen terwijl er ook enkele heikele thema’s aangekaart worden.   

De studiedag vindt plaats in het Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88 te 1000 Brussel van 13:00 tot 17:30 en wordt gevolgd door een receptie met netwerkmogelijkheid.

MEER INFO

 


Nieuws

Lees verder 13 May 2024
Overheid Water Klimaatverandering

Om ons weerbaar te maken tegen de effecten van de klimaatverandering kiest Vlaanderen in het Vlaams Klimaatadaptatieplan resoluut voor een groenblauwe metamorfose van onze bebouwde…

Lees verder 13 May 2024
Bouwsector Overheid Particulier Dubolimburg

Dubolimburg verwelkomt zijn nieuwe coördinator/dagelijks bestuurder! Ronny Kuppens (54) neemt vanaf nu de dagelijkse leiding over van Paul Claes, die met welverdiend pensioen vertrekt.

Lees verder 13 May 2024
Bouwsector Overheid Groendak-gevel

Platte daken zijn vaak grote, onbenutte oppervlaktes die heel wat potentieel bieden. Bij een klimaatdak staan een multifunctionele en duurzame aanpak centraal. Ze dragen positief…

Bekijk alle nieuwsberichten

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.