Dubolimburg op Hamse Bouwbeurs

01 May 24   Overheid Particulier Infosessie Asbest Beurs
Op zondag 2 juni vindt de eerste editie plaats van de Hamse bouwbeurs in zaal Kristoffelheem. Er zijn standen van firma's van elke bouwfase van een huis. Elk uur zijn er 2 infosessies over regelgeving, subsidiemogelijkheden, tips en tricks om betaalbaar én ecologisch te bouwen... Dubolimburg geeft je tussen 14 en 18 uur advies over duurzaam renoveren, asbestverwijdering en groendaken. Je kan je ook inschrijven voor een infosessie over asbestverwijdering.
 

Nieuws

Lees verder 13 May 2024
Overheid Water Klimaatverandering

Om ons weerbaar te maken tegen de effecten van de klimaatverandering kiest Vlaanderen in het Vlaams Klimaatadaptatieplan resoluut voor een groenblauwe metamorfose van onze bebouwde…

Lees verder 13 May 2024
Bouwsector Overheid Particulier Dubolimburg

Dubolimburg verwelkomt zijn nieuwe coördinator/dagelijks bestuurder! Ronny Kuppens (54) neemt vanaf nu de dagelijkse leiding over van Paul Claes, die met welverdiend pensioen vertrekt.

Lees verder 13 May 2024
Bouwsector Overheid Groendak-gevel

Platte daken zijn vaak grote, onbenutte oppervlaktes die heel wat potentieel bieden. Bij een klimaatdak staan een multifunctionele en duurzame aanpak centraal. Ze dragen positief…

Bekijk alle nieuwsberichten

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.