Kortingsbon voor aankoop energiezuinige toestellen

15 May 23   Overheid Particulier Energie Premie-subsidie

Heb je recht op het sociaal tarief voor aardgas en elektriciteit en koop je een nieuwe energiezuinige wasmachine, droogkast, koelkast of diepvries? Dan heb je recht op een korting van € 250 bij de aankoop van je nieuwe energiezuinige toestellen. Vraag je kortingsbon online aan en als je aan alle voorwaarden voldoet, stuurt Fluvius je per brief een gepersonaliseerde kortingsbon ter waarde van € 250.

Welke toestellen en energielabels mag je kopen?

De kortingsbon geldt voor de aankoop van een:

  • nieuwe wasmachine met het nieuwe energielabel C of beter (het nieuwe energielabel is herkenbaar aan de QR-code die erbij staat)
  • nieuwe droogkast met een energielabel A++ of beter (het nieuwe energielabel is herkenbaar aan de QR-code die erbij staat)
  • nieuwe koelkast (met of zonder vriesvak) met het nieuwe energielabel E of beter voor alle aanvragen tot en met 30 juni 2023. Voor aanvragen vanaf 1 juli 2023 wijzigt dit naar nieuwe energielabel D of beter.(het nieuwe energielabel is herkenbaar aan de QR-code die erbij staat)
  • nieuwe diepvries met het nieuwe energielabel D of beter (het nieuwe energielabel is herkenbaar aan de QR-code die erbij staat)

Meer info

 


Nieuws

Lees verder 21 March 2024
Bouwsector Overheid Infosessie Aandag

De derde editie van de Aandag van Dubolimburg is van start gegaan. In de Corda Campus in Hasselt mochten we 200 studenten architectuur en bouwkunde verwelkomen voor inspirerende…

Lees verder 20 March 2024
Bouwsector Overheid Particulier Asbest Premie-subsidie

Vlaams minister van Omgeving Demir en OVAM zijn het eens met de vastgoedsector. Een asbestattest moet onbeperkt geldig blijven als de woning geen asbest bevat. Voorheen was een…

Lees verder 19 March 2024
Bouwsector Overheid Financing Aandag

Tijdens AANDAG op 21 maart 2024 (Hasselt) deelt basketbal-star Ann Wauters haar ervaringen: hoe ze van een verlegen meisje uitgroeide tot een internationaal gewaardeerde s…

Bekijk alle nieuwsberichten

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.