Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'register_menu' not found or invalid function name in /home/data/websites/www/2/dubolimburg.be/public_html/wp-includes/plugin.php on line 470
Roadshow Groendaken op 14 juni | Dubo Limburg

Groendaken winnen de laatste jaren aan populariteit. Om de voordelen van groendaken ten volle te kunnen benutten en dure, complexe herstellingen te vermijden, moet men voldoende aandacht besteden aan het efficiënt ontwerp en de zorgvuldige uitvoering ervan (van de afdichting in het bijzonder).

In deze context organiseren Centrum Duurzaam Bouwen en de Beroepsvereniging voor Architecten op woensdag 14 juni een roadshow ‘ Groendaken’ om een overzicht te geven van de bestaande types groendaken en de specifieke eisen die erop van toepassing zijn. Zo zullen de voor- en nadelen van de diverse groendaktypes , het ontwerp van platte daken (met het oog op hun omvorming tot een groen dak), het ontwerp en de opbouw van groendaken, hun constructieve bijzonderheden en het onderhoud ervan belicht worden.

Op het programma onder andere een lezing van Marcus Peeters (Odisee), een demonstratie groendaken en een virtueel bezoek aan het groendak van de PXL TECH.

Praktisch

De roadshow vindt plaats op woensdag 14 juni in de Hogeschool PXL, Agorialaan gebouw H, Diepenbeek.

Deelname gratis na inschrijving via www.cedubo.be/go/inschrijven.
Meer info www.hetgroendak.be.

Deze vormingsactiviteit werd goedgekeurd door de erkenningscommissie voor permanente vorming voor architecten. De commissie kende 3 punten toe aan deze vormingsactiviteit.