Heeft u een (ver)bouwproject in gedachten? Bent u nog op zoek naar manieren om thuis energie te besparen? Tijdens het Energie en Bouwweekend van Centrum Duurzaam Bouwen op 22 en 23 oktober in Heusden-Zolder zorgt Dubolimburg voor objectief en onafhankelijk advies op maat. Reserveer nu al uw gratis Quickscan!

Het Energie- & Bouwweekend van Centrum Duurzaam Bouwen geeft u op een compacte, overzichtelijke beurs een waaier van oplossingen en materialen om uw woning duurzamer, comfortabeler, onderhoudsvriendelijker en energiezuiniger te maken. Van isolatie over ventilatie tot verwarming, energie, stabiliteit, zonne-energie tot ramen en bouwsystemen: tijdens de beurs maakt u kennis met nieuwe technieken, producten en diensten.

Gratis Quickscans

Dubolimburg geeft heldere antwoorden op al uw vragen over duurzaam (ver)bouwen. Naast het vertrouwde advies op onze beursstand kan je ook een Quickscan reserveren: in maximaal 20 minuten krijgt u een antwoord op uw concrete vragen over duurzaam (ver-)bouwen. Heb je een bouwplan? Foto’s? Een schets? Neem die zeker mee: aan de hand hiervan krijgt u advies op maat, compleet met subsidiemogelijkheden en praktische tips en tricks. 

Reserveer uw Quickscan via mail naar info@dubolimburg (met de uitdrukkelijke vermelding ‘Quickscan Energieweekend’) of bel naar 011-39 75 75.

Meer info over het Energie- en Bouwweekend (inclusief alle infosessies) vindt u HIER.