Een nieuw huis bouwen of een bestaand huis kopen en renoveren is een belangrijke stap. Voor veel mensen is het de grootste investering in hun leven. Iedereen streeft daarbij hetzelfde doel na: levenslang comfort in een energiezuinige woning. Het is dus belangrijk dat je al van bij de start de juiste keuzes maakt.

Dubolimburg en De Huisdokter geven je onafhankelijk en objectief advies op maat. Van 18 tot en met 27 januari kan je ons vinden op Bouwinnovatie, de Limburgse bouwbeurs in de Hasseltse Grenslandhallen. Op stand 393 krijg je een antwoord op vragen over isoleren, ventileren, verwarmen, hernieuwbare energie, premies, subsidies en Duwolim, de groene lening van de provincie Limburg.

Heb je meerdere vragen en wil je dat we voor jou wat extra tijd uittrekken? Reserveer dan nu je gratis advies. Onze professionals geven je in maximaal 20 minuten heldere antwoorden op jouw vragen.

Maak nù een afspraak via info@dubolimburg of 011-39 75 75. Vergeet zeker niet de dag van je voorkeur te vermelden. Opgelet: het ticket voor Bouwinnovatie is NIET inbegrepen.