Paul Claes is sinds 3 september de nieuwe coördinator van Dubolimburg. Paul heeft een ruime managementervaring opgebouwd op het vlak van facility management en gebouwbeheer- en onderhoud.

Paul startte zijn carrière als verantwoordelijke voor de (technische) buitendienst op de gemeente Ham. Na diverse bijscholingen, waaronder een MBA Organisatiemanagement aan de Universiteit Twente, werkte Paul zowel in België als in Nederland voor bedrijven die Enexis (de Nederlandse tegenhanger van Eandis), Aviapartner Zaventem, DSM en Philips tot hun klantenportefeuille mochten rekenen.

De overstap naar Dubolimburg – na een carrière in de bedrijfswereld – komt er niet zomaar. “Ik wil mij graag inzetten voor een duidelijk en maatschappelijk relevant doel,” zegt Paul. “Dubolimburg is een organisatie die een verschil kan maken en die waarde toevoegt op het vlak dat erg aansluit bij mijn persoonlijke interesses en achtergrond. Het is mijn bedoeling om samen met het team zowel de individuele ontzorging van particuliere (ver)bouwers verder te optimaliseren én tegelijk ook de link met de totale duurzaamheidsketen – mobiliteit, ruimtelijke planning, enzovoort – te versterken.”