Duurzaam bouwen en wonen betekent aan leefcomfort te winnen én tegelijk je portemonnee én het milieu een handje te helpen. Dubolimburg helpt je graag op weg met advies op maat. We hebben drie formules: gratis Quickscans (oftewel kort mondeling advies), Bouwadvies en de Huisdokter, die bij renovaties aan huis advies op maat geeft.

Inschrijven voor advies kan via www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be of door hier te klikken.

Gratis Quickscans

Een Quickscan is een kort mondeling advies dat in maximaal 20 minuten een antwoord geeft op je concrete vragen rond duurzaam (ver)bouwen. Je krijgt ook telkens informatie over premies.
Quickscans zijn gratis en worden gegeven aan de hand van maximaal 2 concrete vragen.

Bouwadvies

Heb je meerdere vragen, of blijkt dat het advies niet binnen het tijdsbestek van een Quickscan kan worden uitgevoerd, dan reserveer je een BOUWADVIES. In maximaal 1 uur (60 minuten) kan je – uitsluitend op donderdagen bij Dubolimburg in Heusden-Zolder – je (ver)bouwplan laten screenen, krijg je naast een informatiebundel ook de nota’s van het gesprek.
Bouwadvies kost 75 euro, en kan enkel na afspraak. Inwoners van gemeenten die deelnemen*** aan het Bouwadvies betalen slechts 25 euro (lijst deelnemende gemeenten zien onderaan deze pagina).

NIEUW: Huisdokter

Ga je grondig renoveren en wil je dat op een zeer duurzame manier doen? Dubolimburg stuurt – indien je woning en je plannen voldoen aan onze criteria – een gratis HUISDOKTER naar je toe. Je krijgt gedurende 2 uur gratis, objectief en onafhankelijk advies.

Wil je doorgedreven renoveren en wil je dat jouw verbouwing als voorbeeld voor andere Limburgers kan dienen? Dan kan je de Huisdokter van Dubolimburg op visite vragen. Onze specialist komt aan huis en staat Limburgse verbouwers gratis bij met hun plannen en bekijkt welke winst je als bouwheer kan maken, zowel op financieel vlak als wat leef- en wooncomfort betreft.

Afspraak maken?

Inschrijven voor advies kan via www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be of door hier te klikken.