Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'register_menu' not found or invalid function name in /home/data/websites/www/2/dubolimburg.be/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Bouwprojecten | Dubo Limburg

Dubolimburg adviseert Limburgse demonstratieprojecten met duidelijk aantoonbare meerwaarde op het vlak van duurzaam bouwen.

Op de bovenstaande map vindt u de projecten die Dubolimburg mee ondersteunt of heeft ondersteund. U kan de projecten in detail bekijken door te klikken op het bolletje op de kaart en dan verder te gaan naar de projectfiche. Om een algemeen overzicht te krijgen klikt u op de knop ‘alles tonen’. Door dubbel te klikken op de kaart zoomt u in op het project. De map is accuraat tot op straatniveau. Kleurlegende: blauw = planfase, oranje = uitvoeringsfase, groen = afgewerkt project.

Heeft u als bouwprofessional (architect/aannemer) of gemeente ook een project waarvoor u advies van Dubolimburg wenst? Vul dit FORMULIER in, en wij nemen snel contact met u op!

Maak een selectie

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag