Dubolimburg helpt je graag verder

Zomer. Het ideale moment om je renovatie in het najaar te plannen, of die dromen over een nieuwbouwwoning eindelijk te concretiseren. Reserveer nu al jouw advies duurzaam (ver)bouwen. Objectief. Op maat.

Heb je enkele korte vragen over een renovatie die je mogelijk zelf wil uitvoeren? De gratis Quickscan geeft je een antwoord op concrete vragen over isoleren, ventileren, verwarmen en hernieuwbare energie (zonnepanelen, zonneboiler enzovoort).

Ga je grondig renoveren? De Huisdokter geeft je advies op maat van je verbouwing. Hij bekijkt de staat van de woning, formuleert de ingrepen en hun eventuele timing en helpt je met het vergelijken van manieren van werken en verschillende materialen. Aansluitend kan je jouw persoonlijke Renovatierapport aanvragen met daarin het advies van de Huisdokter en een uitgebreide bijlage vol interessante (achtergrond-)informatie. Dat kost slechts 25 euro voor de inwoners van de 40 Limburgse partnergemeenten.

Ga je een nieuwe woning bouwen? Via het Bouwplanadvies kan je je plan laten screenen op mogelijke winsten (zowel financieel en technisch als wat betreft comfort). Je krijgt een uitgebreid schriftelijk advies en verduidelijking in een persoonlijk gesprek.

Maak NU je afspraak: surf naar www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be en vul het aanvraagformulier in. Telefoneren kan ook: 011-39 75 75.

Zijn je (ver)bouwplannen nog niet concreet en heb je enkel maar nood aan achtergrondinformatie? Dan zijn de diverse infosessies iets voor jou. Overal in de provincie Limburg kan je ze gratis bijwonen. De lijst met de sessies en de volledige agenda vind je op www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be/nl/kalender.