Wat zijn de mogelijkheden om je huis te isoleren? Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe begin je eraan? Op zaterdag 18 november organiseren de Vlaamse overheid, Bouwunie en de Vlaamse Confederatie Bouw de eerste Isolatiedag. Die dag krijg je op verschillende werven van woningen – verspreid over Vlaanderen – deskundige uitleg én live demonstraties. In Limburg kan je terecht in Zonhoven en Hasselt. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Op tal van werven zijn er op zaterdag 18 november aannemers aan het werk die meer uitleg geven over de diverse mogelijkheden om een woning te isoleren. Er worden diverse types werven opengesteld: dakisolatie met verschillende isolatietechnieken, het navullen van spouwmuren met verschillende materialen, isoleren van gevels langs de buitenzijde, muren isoleren langs binnenuit

Op iedere werf krijg je professionele uitleg van een aannemer over de toepassingsmogelijkheden en aandachtspunten bij een specifieke isolatietechniek. Met een echte live demonstratie ontdek je ook hoe de werken in praktijk verlopen. Verder krijg je meer informatie over de isolatiewetgeving en de verschillende premies.

Een infosessie met demonstratie duurt één uur. Op iedere werf worden er tussen 11 en 16 u diverse sessies georganiseerd.

SCHRIJF NU IN!

Kies een werf in jouw regio op www.isolatiedag.be. In Limburg zijn er twee huizen waar je naartoe kan: een in Zonhoven en een in Hasselt. Schrijf vandaag nog in. Het aantal plaatsen per werf is beperkt. Deelnemen is gratis.